22

terapii

BOWEN

Terapie non-invazivă ce vizează stimularea anumitor puncte de pe corp cu mișcări blânde, pentru a ajuta organismul să se echilibreze, să se repare și să se reseteze.

Vezi detalii…

RAINDROP

Terapia combină aromaterapie, reflexologie, într-un masaj de vindecare și de curățare ce aduce echilibru total, un sentiment de armonie, și starea de bine a corpului, inclusiv mentale, fizice, și emoționale.

Vezi detalii…

FEELINGS

Oferă vindecare cu dragoste, bunătate, sprijin, onestitate și înțelegere cognitivă. Te ajută să-ți dezvolți strategii eficiente pentru a trăi o viață mai împlinită.

Vezi detalii…

atent selecționate

REIKI

Reiki este o tehnică japoneză pentru reducerea stresului și relaxare care promovează de asemenea, vindecarea.

 

Vezi detalii…

ACCES BARS

Sunt 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt ușor atinse, fără efort eliberează cu ușurință orice te oprește să simți bucurie și ușurință în viața ta.

Vezi detalii…

TEMPLUS

wellbeing clinic

RECONNECTIVE HEALING

Vindecarea reconectiva este o metoda energetică ce utilizează o banda de frecvențe care conține energie, lumina și informație.

Vezi detalii…

ZERO GRAVITY

Un  masaj 4D profund pentru fascia, pielea invizibilă a corpului. Sistemul Zero Gravity aduce corpul în poziția de gravitație zero, recomandată terapeutic. Zona picioarelor, dispune de trei seturi de role pentru reflexoterapie și perne cu aer cald: 

Vezi detalii…

VERTEBRA +

Scenar Vertebra facilitează ameliorarea rapidă și durabilă a durerilor de spate, pentru o gamă largă de afecțiuni scheletice musculare.

Vezi detalii…

Vino sa experimentezi programele de Re-generare, Re-vitalizare si Relaxare, marca TempluS

Program

Luni – Vineri: 9 a.m. – 5 p.m.
Sambata: 9 a.m.  – 5 p.m.

Duminica: Inchis

13Decembrie 94,

Brasov,

Follow us: